PROIZVODI


HITNE INTERVENCIJE


NOVOSTI

Sigurnosna vrata - pomoc ugrozenima od poplave
Sigurnosna vrata - Talaris se pridružuje humanoj akciji pomoći ugroženom stanovništvu iz poplavljenih područja. Iz sopstvenih izvora obezbedili smo 20 komada sigurnosnih vrata direktno ugroženom stanovništvu poplavama. Spisak sa Imenima i prezimenima ljudi koji su pomoć primili biće javno objavljen. Kontakt tel: 011/228 81 02, 065/825 27 47
Više >>

IZDVAJAMO

PVC stolarija, PVC prozori - Nemački "Inoutic" profili
PVC stolarija, PVC prozori

 

PVC stolarija, pvc prozori, roletne, komarnici - sve na jednom mestu. PVC je vrlo zahvalan materijal, i nije osetljiv na vlagu. Neki od retkih nedostataka kod PVC-a je u dimenzijskim ograničenjima, i to zbog zbog statičkih opterećenja koja PVC može podneti. Iz tog razloga PVC prozori imaju šira krila i ramove (što kod drvenih prozora nije slučaj), a zbog čega se dodatno ojačavaju čeličnim profilima. Ojačanja daju prozoru potrebnu masu i stabilnost.Više >>


My status

 
Garažna vrata, segmentna garažna vrata


Garažna vrata,segmentna garažna vrata -Talaris, Beograd se najčešće postavljaju na kućne garažne otvore. Vrata se takođe primenjuju i na garažnim ulazima na stambenim objektima, zajedničkim garažama, magacinskim i industrijskim objektima. Garažna vrata nam pored svoje osnovne namene omogućavaju i konfor prilikom upotrebe, pouzdanu fizičku,termičku i zvučnu zaštitu. Vrata se mogu izraditi u dimenzijama do 7,5 širine i do 7m visine.

Segmentna garažna vrata iz naše ponude su izrađena od nerđajućih čeličnih panela renomirane Španske firme "IPC". U ponudi se nalaze tri vrste panela i to linijski - sa jednom linijom,višelinijski i sa pravougaonim ornamentima - kockama.

Zaptivanje vrata je obezbeđeno zaptivnom gumom koja se nalazi na gornjem i donjem panelu. Takođe, dodatno zaptivanje daju i lajsne koje se postavljaju između frontalnog zida i unutrašnje strane otvora za garažu. Sami paneli se uzdižu vertikalno, dok u krajnjoj gornjoj tački prelaze u horizontalni položaj. Sa ovakvim načinom kretanja panela ne koristimo dodatni prostor prilikom otvaranja i zatvaranja vrata, jer se paneli kreću paralelno sa plafonom ili sa kosinom tavanice.

Pouzdan, dugotrajan i skoro bešuman rad vrata, omogućava nam konstrukcija tipa EURO. Izrađena je od nerđajućeg galvanizovanog čeličnog lima debljine 1,5 sa torzionim oprugama, ojačana transportnim profilima i prenosnim točkićima. Sva oprema za konstrukciju - hardver je renomiranih proizvođača "Hierros Costa" - Španija i "Flexy Force" - Holandija.

Podizanje i spuštanje samih vrata se obavlja ručno ili uz pomoć elektro-motora, a sve to prema iskazanoj želji kupca. Uz naša garažna vrata se uglavnom isporučuju motori Američkog proizvođača "Lift Master". Svi motori imaju takozvano meko startovanje i zaustavljanje a takođe imaju i sigurnosno zaustavljanje i vraćanje u otvoreni položaj vrata kada naiđu na nepredviđenu prepreku. Daljinsko upravljanje se obezbeđuje putem 3 ili 4-kanalnim daljinskim upravljačima sa sigurnosnim kodom.

U slučaju potrebe, u garažna vrata je na zahtev kupca moguće ugraditi vrata za pešački prolaz, kao i ostakljenja - prozore različitih oblika (pravougaoni,ovalni,sa ukrasnim rešetkama) kao i ventilacione rešetke.  Garažna vrata cene  - možete dobiti u nekom od naših prodajnih mesta. Ugradnja za garažna vrata je obezbeđena svim našim kupcima.
  • Tehnički opis
  • Detalji
  • Struktura
  • Sertifikati
  • Upustva PDF
  • Movie

Garazna vrata - Roleri - Flexy Force Garazna vrata - Saila - Flexy Force Garazna vrata - Torzione opruge - Flexy Force Garazna vrata - Profili - Flexy Force Garazna vrata - Ostakljenja - Flexy Force