PROIZVODI


HITNE INTERVENCIJE


NOVOSTI

Sigurnosna vrata - pomoc ugrozenima od poplave
Sigurnosna vrata - Talaris se pridružuje humanoj akciji pomoći ugroženom stanovništvu iz poplavljenih područja. Iz sopstvenih izvora obezbedili smo 20 komada sigurnosnih vrata direktno ugroženom stanovništvu poplavama. Spisak sa Imenima i prezimenima ljudi koji su pomoć primili biće javno objavljen. Kontakt tel: 011/228 81 02, 065/825 27 47
Više >>

IZDVAJAMO

PVC stolarija, PVC prozori - Nemački "Inoutic" profili
PVC stolarija, PVC prozori

 

PVC stolarija, pvc prozori, roletne, komarnici - sve na jednom mestu. PVC je vrlo zahvalan materijal, i nije osetljiv na vlagu. Neki od retkih nedostataka kod PVC-a je u dimenzijskim ograničenjima, i to zbog zbog statičkih opterećenja koja PVC može podneti. Iz tog razloga PVC prozori imaju šira krila i ramove (što kod drvenih prozora nije slučaj), a zbog čega se dodatno ojačavaju čeličnim profilima. Ojačanja daju prozoru potrebnu masu i stabilnost.Više >>


My status

 
Sobna vrata - La Nostra Porta


Sobna vrata "La Nostra porta" - naša vrata, poreklo Srbija, nastala su dugogotišnjim radom i trudom našeg tima stručnjaka i stalnom komunikacijom sa tržištem. Korišćenjem moderne proizvodne tehnologije i kretivnosti tima stručnjaka nastala su sobna vrata koja u potpunosti zadovoljavaju kriterijume današnjeg tržišta i koja nam daju odličan odnos između cene i kvaliteta proizvoda. Sobna vrata zrače toplinom koju nam daje drvo, a koje je kao materijal optimalno i po naše zdravlje.

Sobna vrata su kompletno izrađena od medijapana, i na kraju presvučena dekorativnom melaminskom folijom debljine 80gr. Vrata se izrađuju u standardnim dimenzijama i to 700x2020,800x2020 i 900x2020, a na zahtev kupca se mogu uraditi i u vamstandardnim dimenzijama.Vrata se mogu izraditi u sledećim izvedbama: jednokrilna,dvokrilna,klizna,sa nadsvetlom, sa ostakljenjem ili u bilo kojoj od ponuđenih kombinacija.

Ugradnja za sobna vrata na teritoriji Beograd je obezbeđena svim našim kupcima, i dodatno se naplaćuje prema važećem cenovniku. Montažu vrata vrši profesionalna ekipa montažera sa dugogodišnjim iskustvom u svom radu. Montaža za sobna vrataa se najčešće radi po završetku svih građevinskih radova (gletovanja i krečenja), jer su vrata u većini slučajeva predviđena za takozvanu suvu montažu.

Ukoliko se odlučite za kupovinu sobnih vrata, potrebno je kontaktirati našu prodajnu službu ili doći lično u neki od mnogobrojnih salona širom Beograda, a naši prodavci-komercijalisti će vam dati stručan savet i obezbediti najkraći mogući rok za isporuku i ugradnju vrata. Cene za sobna vrata možete dobiti u nekom od naših prodajnih salona.

Cena osnovnog modela vrata: 16.900,00 dinara

(za sve dodatne cene kontaktirajte neki od naših prodajnih salona)
  • Tehnički opis
  • Detalji
  • Struktura
  • Sertifikati
  • Upustva PDF
  • Movie

Krilo vrata je izrađeno od HDF ploča debljine 3,3mm sa obe strane krila, koje su oivičene i pričvršćene drvenim ramom. Krilo je ispunjeno kartonskim saćem koje mu daje dodatnu stabilnost i čvrstoću.

Štok vrata je masivan i zaobljen. Izrađen je od MDF-a debljine 40mm i finalno je presvučen dekorativnom melaminskom folijom debljine 80gr. Boje u ponudi su bela,bukva,wenge,hrast i jasen.

Pervajz lajsne su izrađene od MDF-a debljine 19mm, koje su takođe kao i štok finalno presvučene dekorativnom melaminskom folijom. Lajsne su zaobljene i pokrivaju debljinu zida od 100-260mm u standardnoj izvedbi, dok se na zahtev kupca mogu isporučiti u bilo kojoj meri, a kao krajnji rezultat dobijamo lajsne koje skoro savršeno prijanjaju na svaki zid.

Sva sobna vrata poseduju kompletnu opremu u koju spadaju: brava renomiranog proizvođača,brodske šarke i kvake sa rozetnama.