PROIZVODI


HITNE INTERVENCIJE

U slučaju hitnih intervencija van radnog vremena firme pozovite
sledeće brojeve telefona:
Tel: +381 64 613 92 77
Tel: +381 63 711 00 11

NOVOSTI

Sigurnosna vrata - pomoc ugrozenima od poplave
Sigurnosna vrata - Talaris se pridružuje humanoj akciji pomoći ugroženom stanovništvu iz poplavljenih područja. Iz sopstvenih izvora obezbedili smo 20 komada sigurnosnih vrata direktno ugroženom stanovništvu poplavama. Spisak sa Imenima i prezimenima ljudi koji su pomoć primili biće javno objavljen. Kontakt tel: 011/228 81 02, 065/825 27 47
Više >>

IZDVAJAMO

PVC stolarija, PVC prozori - Nemački "Inoutic" profili
PVC stolarija, PVC prozori

 

PVC stolarija, pvc prozori, roletne, komarnici - sve na jednom mestu. PVC je vrlo zahvalan materijal, i nije osetljiv na vlagu. Neki od retkih nedostataka kod PVC-a je u dimenzijskim ograničenjima, i to zbog zbog statičkih opterećenja koja PVC može podneti. Iz tog razloga PVC prozori imaju šira krila i ramove (što kod drvenih prozora nije slučaj), a zbog čega se dodatno ojačavaju čeličnim profilima. Ojačanja daju prozoru potrebnu masu i stabilnost.Više >>


My status

 


 • Aluminijumska stolarija i prozori - Alumil M11000

  Aluminijumska stolarija ili skraćeno alu stolarija se na osnovu izolacionog materijala mogu podeliti na dve vrste u zavisnosti od kakvog se profila izrađuje:

  • profil sa termičkim prekidom
  • profil bez termičkog prekida

  Aluminijumski  prozori se koriste za zatvaranje građevinskih otvora kada je potrebna lagana konstrukcija, velika čvrstoća i postojanost, a pogotovo kada su u pitanju velike površine za ostakljivanje. Alu prozori, alu balkonska vrata, alu ulazna vrata, komarnici, roletne - sve po meri i želji kupca.

  Aluminijumski prozori sa termoprekidom iz našeg programa su izrađeni od Grčkih profila "Alumil". Ovo je jedna od najvećih privatnih grupacija za ekstrudiranje aluminijuma u Jugoistočnoj evropi. Takođe ova grupacija se nalazi u samom vrhu snabdevača vrlo prepoznatljivih marki aluminijumskih profila u Evropi.

  Profil Alumil M11000 Alutherm Plus namenjen je za izradu alu prozora i stolarije kako stambenim objektima,tako i za ostakljenje svih vrsta poslovnih i drugih objekata različitih namena. Razlog je jednostavan - alu profil M11000 može odgovoriti na sve zahtevane tehničke uslove. Ovaj profil kao i većina drugih ima mogućnost nadgradnje aluminijumskih roletni i rolo komarnika, a takođe može odgovoriti na sva zahtevana dizajnerska rešenja kao što su zaobljeni otvori, ugaoni otvori i dr. Profil M11000 Alutherm Plus se nalazi u Wk3 protivprovalnoj klasi, a takođe nam nudi odličan odnos između cene i kvaliteta. Ugradnja - montaža alu stolarije je obezbeđena svakom našem kupcu.

  Aluminijumska stolarija i prozori - Talaris Beograd • Aluminijumska stolarija i prozori - Alumil M9400 Softline

  Aluminijumska stolarija i prozori bez takozvanog termoprekida se uglavnom koriste za ostakljivanje unutrašnih elemenata, za ostakljivanje objekata gde nije bitna termo izolacija profila kao i gde su spoljna i unutrašnja temperatura prilično jednake.U našoj ponudi se nalaze profil Grčke kompanije "Alumil" M9400 Softline.Ovaj profil je sertifikovan za kvalitet nepropustljivosti vazduha i vode kao i za kvalitet zaptivanja od strane IFT Rosenheim.Osnovne karakteristike ovoga sistema su:

  • širina krila 45mm
  • nosivost mehanizma na krilu ≥ 130kg
  • zaptivni sistem Aluseal sa tri EPDm gume
  • specifični dizajn profila - imitacija drveta

  Aluminijumska stolarija i prozori - Alumil M9400 Soft Line