PROIZVODI


HITNE INTERVENCIJE

U slučaju hitnih intervencija van radnog vremena firme pozovite
sledeće brojeve telefona:
Tel: +381 64 613 92 77
Tel: +381 63 711 00 11

NEWS LETTER

Prijavi se na News Lettter

NOVOSTI

Sigurnosna vrata - pomoc ugrozenima od poplave
Sigurnosna vrata - Talaris se pridružuje humanoj akciji pomoći ugroženom stanovništvu iz poplavljenih područja. Iz sopstvenih izvora obezbedili smo 20 komada sigurnosnih vrata direktno ugroženom stanovništvu poplavama. Spisak sa Imenima i prezimenima ljudi koji su pomoć primili biće javno objavljen. Kontakt tel: 011/228 81 02, 065/825 27 47
Više >>

IZDVAJAMO

PVC stolarija, PVC prozori - Nemački "Inoutic" profili
PVC stolarija, PVC prozori

 

PVC stolarija, pvc prozori, roletne, komarnici - sve na jednom mestu. PVC je vrlo zahvalan materijal, i nije osetljiv na vlagu. Neki od retkih nedostataka kod PVC-a je u dimenzijskim ograničenjima, i to zbog zbog statičkih opterećenja koja PVC može podneti. Iz tog razloga PVC prozori imaju šira krila i ramove (što kod drvenih prozora nije slučaj), a zbog čega se dodatno ojačavaju čeličnim profilima. Ojačanja daju prozoru potrebnu masu i stabilnost.Više >>


My statusPOGLEDAJ PROIZVODE...

 

Aluminijumska stolarija, alu stolarija, alu prozori, alu balkonska vrata, alu sobna vrata, alu roletne, komarnici - sve na jednom mestu

 

ALU prozori - Gledajući statička svojstava aluminijum je konstrukcijski materijal, i kao takav pogodniji je za izradu prozora i vrata većih dimenzija od same drvene stolarije. Međutim kako metali dobro provode toplinu, odnosno loši su izolatori, aluminijumski prozori imaju lošija izolacijska svojstva. Sa uvođenjem aluminijumskog profila sa termo-prekidom, tzv. termo-mostom, poboljšane su njegove toplotne i zvučne izolacione karakteristike. ali još uvek ne tako dobro kao PVC-a.  Mišljenja stručnjaka potvrđuju da je aluminijumska stolarija - posebno vrata, nezamenjiva kod poslovnih i visoko frekventnih prostora gde su prioritetnija mehanička svojstva od termo-izolacionih. Dakle, kada je potrebna lagana konstrukcija, čvrstoća i postojanost i kada je reč o zastakljivanju većih površina aluminijumski prozori - aluminijumska stolarija se postavlja na prvo mesto.

Aluminijumska stolarija može biti izrađena od plastificiranih ili eloksiranih profila sa prekinutim termomostom ili bez prekinutog termo mosta ili takozvanog hladnog profila. Međutim to nije jedina podela koju treba uzeti u obzir prilikom nabavke aluminijumske stolarije. Treba voditi računa i o samoj debljini profila, koja itekako utiče na stabilnost istog kao i na samu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Aluminijumski prozori su važan i kreativan deo fasade koji svojom veličinom i oblikom ulepšavaju izgled objekta. Da di prozori bili funkcionalni moraju nam omogućiti kvalitetno provetravanje, davati dovoljno prirodne svetlosti prostoru i moraju nas zaštititi od spoljne okoline koja nas okružuje.

Sa više od 30 godina iskustva "Alumil" je jedna od najrazvijenijih i jedna od poznatijih kompanija u oblasti proizvodnje aluminijumskih sistema. "Alumil" prozvodi aluminijumske sisteme koji su projektovani u odeljenju za istraživanje i razvoj grupacije i potom testirani i sertifikovani od međunarodno priznatih laboratorija i instituta.

U našem preduzeću u svakom trenutku na osnovu vaših dimenzija možete dobiti kompletno urađenu ponudu sa svim detaljima prikazanim u elektronskom formatu. Ukoliko vam predložena ponuda odgovara, naši majstori će u vrlo kratkom roku izaći na teren, tj, u vaš poslovni ili stambeni prostor i izvaditi prave mere po kojima bi se kasnije uz vašu saglasnost izradili prozori, a sve to uz našu pomoć oko odabira samog profila, načina otvaranja, vrste ostakljenja i slično.

Ugradnja prozora i vrata je krajnja faza koju vam možemo ponuditi i uraditi kako biste i vi i vaš dom dobili ono što ste želeli. Naše preduzeće će vam pomoći pri odabiru nekoliko boja profila po vašem izboru, a koji takođe imaju jasne i oštre linije i koji će blago rečeno predstavljati pravi luksuz u vašem domu.

Aluminijumski prozori su vaš pogled na svet.


Celokupnu ponudu ALU stolarije i profila pogledajte  OVDE