PROIZVODI


HITNE INTERVENCIJE

U slučaju hitnih intervencija van radnog vremena firme pozovite
sledeće brojeve telefona:
Tel: +381 64 613 92 77
Tel: +381 63 711 00 11

NOVOSTI

Sigurnosna vrata - pomoc ugrozenima od poplave
Sigurnosna vrata - Talaris se pridružuje humanoj akciji pomoći ugroženom stanovništvu iz poplavljenih područja. Iz sopstvenih izvora obezbedili smo 20 komada sigurnosnih vrata direktno ugroženom stanovništvu poplavama. Spisak sa Imenima i prezimenima ljudi koji su pomoć primili biće javno objavljen. Kontakt tel: 011/228 81 02, 065/825 27 47
Više >>

IZDVAJAMO

PVC stolarija, PVC prozori - Nemački "Inoutic" profili
PVC stolarija, PVC prozori

 

PVC stolarija, pvc prozori, roletne, komarnici - sve na jednom mestu. PVC je vrlo zahvalan materijal, i nije osetljiv na vlagu. Neki od retkih nedostataka kod PVC-a je u dimenzijskim ograničenjima, i to zbog zbog statičkih opterećenja koja PVC može podneti. Iz tog razloga PVC prozori imaju šira krila i ramove (što kod drvenih prozora nije slučaj), a zbog čega se dodatno ojačavaju čeličnim profilima. Ojačanja daju prozoru potrebnu masu i stabilnost.Više >>


My status

 


 • Sigurnosna vrata - model Feri

  Sigurnosna vrata - model Feri, izrađuju se u našoj sopstvenoj proizvodnji i koriste se kao ulazna vrata za stambene i poslovne jedinice. Sigurnosna vrata  je konstruisao naš stručni tim, i sve to vrlo pažljivim osluškivanjem tržišta tokom proteklog perioda. Iz toga su nastala vrata koja mogu zadovoljiti svakog prosečnog korisnika, kako po pitanju estetike i sigurnosti, tako i po pitanju finansijskih sredstava koja za ista treba uložiti. Vrata se izrađuju u standardnim dimenzijama i to 900x2020mm i 1000x2050mm, a mogu se uraditi i po meri kupca stim sto jer maksimalna dimenzija 1000x2050mm. Ovaj model sigurnosnih vrata ne poseduje pervajz lajsne, tako da se ista mogu ugraditi kako na spoljni tako i na  unutrašnji deo zidarskog otvora, a kao takva su pogodna i za takozvanu tunel montažu. Debljina lima na štoku je 1,5mm a na krilu vrata 2x0,8mm. Ukupna debljina krila sa dekorativnim oblogama je 60mm. Sigurnosna vrata Feri u osnovi poseduju 1 bravu sa kodiranim cilindrom koji se isporučuje sa 5 ključeva. Dodatna dnevna brava se isporučuje na poseban zahtev kupca i takođe koristi cilindar sa kodiranim ključem a koji sa unutrašnje strane može biti sa leptir zaključavanjem. Dekorativne obloge se nalaze na spoljnom delu vrata i iste su izrađene od HDF-a debljine 3,3mm. Obloge mogu biti i od furniranog HDF-a kao i HDF-a farbanog poliuretanskim bojama. Svakom našem kupcu smo obezbedili montažu vrata na teritoriji Beograda a koja se dodatno naplaćuje prema važećem cenovniku.

  Cena vrata: od 64.900,00 dinara

  Sigurnosna vrata - Model FeriSigurnosna vrata - Model Feri Sigurnosna vrata - Model Feri • Sigurnosna vrata - model Klasik (serija 40)

  Sigurnosna čelična vrata - model Klasik (serija 40) se izrađuju u našoj sopstvenoj proizvodnji i koriste se kao ulazna vrata za stambene i poslovne jedinice. Vrata je konstruisao naš stručni tim a sve to pažljivim osluškivanjem tržišta tokom dužeg vremenskog perioda. Tako su nastala vrata koja mogu zadovoljiti gotovo svakog prosečnog korisnika, kako po pitanju estetike i sigurnosti, tako i po pitanju finansijskih sredstava koja za ista treba uložiti. Vrata se izrađuju u dve standardne dimenzije i to 900x2020mm i 1000x2050mm. Vrata ne poseduju pervajz lajsne tako da se mogu ugraditi i na spoljni i na unutrašnji deo zidarskog otvora, a samim tim su pogodna i za tunel montaže. Debljina lima na štoku je 1,5mm a na krilu vrata 1,2mm. Ukupna debljina krila sa dekorativnim oblogama je 60mm. Glavna brava na vratima je Italijanskog proizvođača "CR" i isporučuje se sa sef ključevima.U setu se nalaze 3 radna ključa + 1 majstorski ključ. Dodatna dnevna brava se isporučuje na poseban zahtev kupca i koristi cilindre sa kodiranim ključevima Italijanskog proizvođača "CISA" . Dekorativne obloge na vratima su debljine 8mm i izrađene su od HDF-a ili MDF-a farbanog poliuretanskim bojama ili furnirane i bajcovane u boju po želji kupca. Svim našim kupcima smo obezbedili montažu vrata na teritoriji Beograda a koja se dodatno naplaćuje prema važećem cenovniku.

  Cena vrata: od 63.900,00 dinara

  Sigurnosna vrata model Klasik (serija 40) - Talaris Beograd,Srbija Sigurnosna vrata model Klasik (serija 40) - Talaris Beograd,Srbija Sigurnosna vrata model Klasik (serija 40) - Talaris Beograd,Srbija Sigurnosna vrata model Klasik (serija 40) - Talaris Beograd,Srbija • Sigurnosna vrata - model Klasik (serija 50)

  Sigurnosna vrata - model Klasik (serija 50), sa poreklom Beograd,Srbija. Nastala su dugogodišnjim ispitivanjem tržišta i radom našeg tima u želji da se proizvedu sigurnosna  vrata koja će u potpunosti zadovoljiti svakog klijenta, kako po pitanju cene, tako i po pitanju kvaliteta istih. Vrata se izrađuju u standardnim dimenzijama i to 900x2020mm,950x2050mm,1000x2050mm i 1000x2100mm, a koje zadovoljavaju većinu zahteva kupaca. Standardizacijom dimenzija izbegavaju se bespotrebni troškovi izrade vrata po meri kupca i time se kao finalnalni proizvod dobijaju vrata vrhunskog kvaliteta po veoma povoljnoj ceni. Vrata se isporučuju sa jednom ili sa dve brave,koje mogu biti sa sef ključem ili sa kodiranim cilindrom. Obloge na vratima mogu biti od HDF-a u više boja i dezena, kao i od MDF-a farbanog poliuretanskim bojama ili furnirana i bajcovana kvalitetnim lakovima u boji po izboru kupca. Ugradnja vrata je obezbeđena svakom našem kupcu i  naplacuje se prema našem važećem cenovniku.Vrata poseduju atest zvučne izolacije nadležne institucije.

  Osnovna cena vrata: 89.900,00 dinara

  Sigurnosna vrata model Klasik (serija 50) - Talaris Beograd, tel: 011/228 81 02 Sigurnosna vrata model Klasik (serija 50) - Talaris Beograd,Srbija Sigurnosna vrata model Klasik (serija 50) - Talaris Beograd, tel: 011/228 81 02 Sigurnosna vrata model Klasik (serija 50) - Talaris Beograd,Srbija • Ugradnja vrata, montaža vrata - Talaris Beograd

  Preduzeće "Talaris Engineering" d.o.o. vam za sva sigurnosna vrata kupljena u nekom od naših objekata nudi i uslugu ugradnje vrata koju vrše montažeri sa dugogodišnjim iskustvom u toj oblasti i koji mogu odgovoriti na gotovo sve potrebe vezane sa samu ugradnju vrata. Ugradnja vrata se vrši na teritoriji Beograd i bliža okolina. Montaža se zakazuje u trenutku kupovine vrata a sam rok isporuke i ugradnje je vrlo kratak, pa tako ponekad može biti i u danu same kupovine.

  U ponudi su dva tipa za ugradnju vrata i to:

  - bravarska montaža (bez obrade špaletni) ......... cena: od 6000,00 dinara

  - kompletna montaža (sa obradom špaletni) ....... cena: od 9.000,00 dinara

  Bravarska ugradnja za sigurnosna vrata podrazumeva dovoz istih na mesto ugradnje.